Veeran kanssa sovittiin, että tehdään vaativa kokeilu ja eletään tahoillamme lauantai ja sunnuntai täysin ilman tietokonetta. Täytyy sanoa, että ei ollut ihan helppoa, kun on melkein kasvanut koneeseen kiinni. Heti aamusta tuli koneen päälle laittaminen mieleen, ja siitä eteenpäin aina pienin väliajoin. Kaikki pienetkin jutut on niin helppo tarkistaa koneelta. Kirjaston aukioloajat, päivän elokuvat, uutiset, ja mitä jos oliskin just tullut sähköpostia... Mutta kokeilu onnistui, koneita ei aukaistu kahteen päivään ja hengissä selvittiin! Mutta miten ihmeessä sitä ennen pärjättiin, kun ei kukaan tiennyt netistä vielä yhtään mitään?

Yllättäen viikonloppuna jäi aikaa tehdä muuta mukavaa, ja luinkin pari kirjaa, ulkoilin ja kyläilin ja tein käsitöitä (näpertelyjä en viitsi vielä paljastaa, ettei yllätys mene pilalle). Mihinkään "järkevään" kuten siivoukseen tai muuhun taloudenhoitoon ei kuitenkaan - kröhöm - jäänyt enää aikaa.

Kokeilua jatketaan varmasti ja ehkä kerran viikossa -systeemillä. Aika vapauttavaa, oikeastaan. Pystyisköhän joskus olemaan samalla tavalla ilman kännykkää :O. Se se vasta on vaikea kuvitella!

1239108722_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Voi kun pääsisi kurkkaamaan suureen maailmaan"

-Nettiaddiktin mietteitä koneettomana viikonloppuna