Tuli päivällä mieleen, kun Cuttlebug-laitetta sain ihastella, että mullahan oli vähän samannäköinen lelu lapsena. Siihen kuului muovisia kuvaläpysköitä, joita sitten kalkkeeripaperin avulla siirrettiin paperille laitteen läpi pyöräyttämällä. Sama periaate siis. Ja pitihän se käydä penkomassa vanhempien varastosta esille.

Laitteen nimi on siis Petite Magic Printer, ja onhan se hienonhieno painokone. Vähän on saanut tahroja kylkiinsä, mutta on sitä aikanaan käytettykin ahkerasti. Kuva-aiheita on monenlaisia, muutama hävinnyt vuosien saatossa. Kokeilin painaa pari kuvaa vanhoilla kalkkeeripapereilla, vaan eihän ne enää toimineet. Täytyy äkkiä hankkia uusia ja alkaa tehtailla nostalgisia kuvia vaikka kortteihin. Eikös se 80-luku alakin olla aika jees? :P

Yllä muutama noista kuvista. Koitin äsken, voisiko niitä käyttää leimojen tavoin, painaa suoraan paperille, mutta ei mun musteet ainakaan oikein tarttuneet tuohon kovaan muoviin.

Yritin googlailla, mutta en äkkiseltään löytänyt mitään tietoa tästä ihmelaitteesta. Jos jollakin on muistikuvia tämmöisestä laitteesta, olisipa kiva kuulla!