Onhan mulla vielä nakertajat ilonani, vaikka meidän perheen villismummeli kurkkiikin nykyään jostain pilvenreunalta.

Aurinko on alkanut paistaa kanihuoneen perälle asti, ja Rommi on ruvennut taas nauttimaan auringonotosta. Se hyppää Rillan häkin päälle pötköttelemään ihan oikosenaan ja siristää silmänsä sirrille ja nuokkuu onnellisena. Välillä Rilla käy tönäisemässä kaveriansa liikkeelle ja heinänsyöntiin, ettei ihan laiskotteluksi menisi.

Kanit on oppineet lisää huonoja tapoja, ja se on ihan mun vika. Houkuttelin niitä ensin  päiväkausia keittiöön, joka oli muka kamalan pelottava paikka, ja nythän ne pyörii siellä jatkuvasti jaloissa kerjäämässä. Iltaruuan antamisen aikoihin ne yrittää aina kampata  keittiöstä tulevaa ruokkijaa, varmaan että porkkanat ja muut herkut tippuis lattialle, jolloin ei tarviskaan mennä häkkiin syömään ja nukkumaan. Melkoisia piruetteja on tanssittu, mutta toistaiseksi ruoka on kuitenkin päätynyt häkkeihin.

Puperot oli viikonlopun hoidossa (ihmisväki juhli muualla mummaa), ja olihan siinä raahaamista kun tungettiin kanit ja häkit pieneen autoon kuljetusten ajaksi. Ensi kerralla olis kiva jos sais niille hoitajan kotiin :D

Tämännäköinen pariskunta tänään =:x

(Mahottomia kuvattavia, kun toinen on musta ja toinen valkoinen!)