Jonkinlainen luova tauko vissiin menossa, kun en saa mitään aikaan. Ompelin tänään yhtä hametta eteenpäin, mutta tökki niin kovasti, että piti lopettaa kesken. Jotain siitä vaatteesta vielä puuttuu, mutta mitä? Laiskottais muutenkin kovasti.

Tässäpä yhtä reipas kaverini Rilla:

Rommi on niin musta, ettei siitä oikein saa kuvia kuin kesällä. Rommin aivastelu on muuten jo aikaa sitten loppunut kokonaan. Ehkäpä se sitten johtui huonosta heinästä. Hyvä ettei tarvinnut antaa uutta antibioottikuuria. Karvanvaihto on molemmilla taas ollut jonkin aikaa käynnissä, ja koitan niitä harjailla päivittäin. Toinen tykkää, toinen ei aina... Rillalla on vissiin joskus niin paljon muuta tekemistä, ettei se ehdi pötkötellä paikallaan. Täytyy siis harjailla silloin kun kanitytöllä on aikataulussa sopivasti tilaa :D

Kanit on kyllä kivoja lemmikkejä, mutta joskus tuntuu, että itekään en ennen tajunnut, minkälaisia riiviöitä ne osaa olla. Kotikotona oli kani, joka eli häkitöntä elämää kahdessa huoneessa, kuten oli tarkoituskin, vaikka se olisi aika helposti päässyt muuallekin. Kiltti ja mukava eläin, joka ei tehnyt paljon tuhoja. Näitä nykyisiä tai varsinkaan Rillaa en kyllä uskaltaisi jättää valvomatta, kun valvottunakin se on jo keksinyt vaikka mitä hauskaa, kun valvova silmä on hetkeksi herpaantunut. Huonekalut on saaneet koristereunuksia, kirjahyllystä on löytynyt pissaa, mattojen hapsut hävinneet ja mattoja muutenkin muotoiltu, sohvassa on reikiä, lammikoita saa pyyhkiä joka päivä lattialta ja papanoita tulee parhaimmillaan n. 50 kpl/min. Ja sehän on ihan oma vika, jos jättää rottinkikorin, kengät tai kirjan sopivasti hollille. Vaatteet, matot ja tekstiilipintaiset huonekalut on ihan kaninkarvaa täynnä ja tarrarullat on kovilla. Entäs sitten se heinä, jota pyörii lattioilla  ja piikkeinä sukanpohjissa vaikka lakaisisi monta kertaa päivässä! Sähköjohdot on sentään alusta asti piilotettu kaninhampailta, mikä on tuonut sisustukseen oman eksoottisen mausteensa (teräsverkkotötterö jalkalampun ympärillä ym.).

On ne kyllä siltikin just niin ihania, söpöjä, hassuja ja hellyttäviä kuin yleinen uskomus sanoo. Mitäs materiasta...