Jehkotar CardChallengen tämänkertaisen mallin on laatinut Maissi. Aivan ihana haaste, mutta mulla oli jostain syystä hirveitä vaikeuksia tämän kanssa.

Joillakin on ollut aivan ihania Pariisi-kortteja blogeissaan, ja halusin tehdä oman versioni. Tähän pieneen neljän tuuman korttiin tuli sitten osia Pariisin kartasta ja tuo kiva baskeripäinen koira (mun harvoja leimojani). Koiruli kävelee Pariisin keuhkossa eli Bois de Boulognessa, jossa itsekin sain yhtä kaunista sunnuntaipäivää kerran viettää. Käveltiin ison lammen ympäri ja katseltiin paikallisten vapaapäivän viettoa. Soutelua, eväiden syomistä, vapaana juoksevia koiria. Jackrusselinterrierityyppiset oli enemmistönä, jos jotakuta kiinnostaa :). Samana päivänä oltiin kierretty Marmottan-museo, jossa Monet'n uskomattoman hienot taulut mykistivät katsojan. Sellaisesta ikimuistoisesta päivästä kertoo tämä vaikeasti valmistunut!

 

Lis. En millään saa skannattua korttia kunnolla, aina jokin mättää, värit tai tarkkuus heittää. Jospa tuosta nyt kuitenkin jotain näkisi.